Werkwijze

“We leggen je graag alles uit. Stap voor stap.”

kennismakingsgesprek

1

We komen altijd langs om je project te bekijken, tegelijk horen we graag wat je specifieke wensen zijn. Met al deze info maken wij een voorstel op maat.

omgevingsstudie

2

Het terrein en de omgeving worden verkend, bestaande elementen worden geïnventariseerd en de hoogteverschillen worden bepaald aan de hand van de bestaande plannen of via een hoogtemeting. De oriëntatie wordt bekeken en de omliggende omgevingsobjecten worden nauwkeurig in kaart gebracht.

voorontwerp

3

Het eerste voorontwerp dat we afleveren is de situatie die we zouden toepassen indien jouw tuin de onze was. We nemen je wensen ter harte en zorgen voor een maximale input waarbij we je helpen moeilijke knopen door te hakken. Dit plan vormt de basis van het uiteindelijke ontwerp. Het ontwerp kan eveneens gepresenteerd worden in 3D.

“Precisie, daar houden we van.”

definitief ontwerp

4

Nadat het ontwerp vormgeeflijk vastligt, beginnen we de lagen van het plan op te trekken. Beplantingsplan, verlichtingsplan, nutsleidingen, matenplan voor aanleg, materiaalkeuze, ... We creëren een volledig tuindossier dat klaar en duidelijk is voor elke aannemer.

project coördinatie

5

Wanneer alle plannen klaar zijn, ligt het eindresultaat in handen van de tuinaannemer. We helpen je graag aan een (vrijblijvende) offerte voor de aanleg door onze vertrouwde aannemers. We zijn aan niemand gebonden maar plaatsen heel graag "de juiste man op de juiste plaats". Het plan uitvoeren in fases? Geen probleem.

“Elk project wordt met zorg tot iets prachtigs opgeleverd.”

werfopvolging

6

Besteed je de werfopvolging liever uit? Wij houden graag een oogje in het zeil, zodat jij zorgeloos kan uitkijken naar het resultaat.