tuinkabinet

Trevor

Trevor is een beplantingsgeek die gepassioneerd is door het ontwerpen van landschappen. In zijn werk als landschaps- en tuinarchitect gaat hij altijd op zoek naar een evenwicht tussen esthetiek en functionaliteit.
Als vrije vogel loopt hij graag buiten de gebaande paden en neemt hij geen genoegen met traditionele ontwerpprincipes.

Trevor is een rebel in hart en nieren. Hij is niet bang om te experimenteren met ongewone plantencombinaties en onverwachte materialen om een uniek en uitdagend ontwerp te creëren. Door zijn stedenbouwkundige achtergrond houdt hij altijd rekening met de omgeving en zorgt hij ervoor dat zijn ontwerpen de natuurlijke schoonheid van de locatie versterken.

Kamiel

'Actie is vooruitgang' is een motto dat Kamiel hoog in het vaandel draagt. Hij richt zich op het creëren van unieke, hoogwaardige vormen die een blijvende impact hebben op de omgeving. Daarbij combineert hij verschillende materialen en texturen op een creatieve manier, waardoor er een dynamisch en levendig landschap ontstaat.

Proactief zijn en initiatief tonen zijn eigenschappen die hem typeren. Ze hebben hem in samenwerking met opdrachtgevers en andere professionals in het werkveld al heel wat succesvolle ervaringen opgeleverd.